cristianradoi.sunphoto.ro/rulada_iepureModul de preparare este in felul urmator;Se dezoseaza un iepure intreg,se aseaza cu burta in sus,in interiorul acestuia se aseaza feli de piept de porc,in rind pe vertical,iar peste acestea se aseaza,in centru un ardei gras,verde sau rosu,sau ambi,taiati pe jumatate,condimentat dupa bunul plac,delicat,boia dulce,iute,piper,sare,cite putin din fiecare,dupa care se ruleaza cum va vine mai usor,de jos in sus sau invers,strans cit mai bine,legat cu ata tare,se prepara un bait;condimentat,usturoi,piper,boia,sare,etc,introdusa rulada in acest bait pina a doua zi,se scoate,si se pune la scurs,dupa care o bagam la cuptor la 200grade,1 ora pe o parte,o scoatem o intoarcem si pe partea nerumenita,si o mai lasam o ora.linga o garnitura de ciuperci sote,sau ce preferati dumneavoastra,si un pahar de zaibar rosu,sa-mi spuneti d-stra ce zice cocosul;incercati sa vedeti ce o sa iasa,am clienti la sotie la serviciu care mi-au comandat pentru paste,rulada preparata,asta denota ca a fost bunicica